Humanitarni rok koncert “Bedem tonova” održan je u sredu 28. maja na Letnjoj sceni Doma kulture Studentski grad, gde je između 15:00 i 24:40 nastupilo 15 bendova iz Srbije i bilo prisutno više od 600 ljudi. Poklonici domaće rok scene  i drugi posetioci  su umesto ulaznica donosili flaširanu negaziranu vodu, te je prikupljeno 1.500 litara vode koja je, u saradnji sa Crvenim krstom Novi Beograd i Kriznim štabom za vanredne situacije grada Beograda, transportovana u prostorije Crvenog krsta u Obrenovcu.


Takođe, prikupljen je i novčani iznos od 13.714,00 dinara koji je uplaćen na račun Crvenog krsta.

 

Na koncertu je nastupilo 15 bendova iz Srbije. Između 15:00 i 20:00 nastupili su: Random, Vir, Regulator (Vrnjacka Banja), Enormna Blajsna, Aphelion, Johnny Almost (Novi Sad), Haos (Novi Sad), Rif, Ritam, sex i ja. Na pauzi od 20h do 21h su učesnici recitovali stihove, dok su nakon 21h nastupili: Bright Nights, Sii Vii (Pančevo), Vibrator u Rikverc (Pančevo), Aurium, Bass i Stega, Mašta Bašta, Outlaw.

 

Koncert je realizovan u saradnji Doma kulture Studentski grad, benda Aurium, Doma omladine Pančevo, Crvenog krsta Novi Beograd i Kriznog štaba za vanredne situacije grada Beograda.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..