Debi album grupe Microsonic upravo je objavljen pod okriljem Studentskog kulturnog centra Novi Sad, a bend je ujedno izbacio i novi singl sa albuma, pesmu "Is It Easier", za koju se uskoro očekuje spot. Prvi u nizu koncerata na kojima će bend promovisati album zakazan je za petak, 11. april, u klubu Fabrika SKCNS, gde će Microsonic svirati sa grupama Vrooom i E-play.

 

 

Već narednog vikenda (subota, 19. april) takođe u Novom Sadu, sledi nastup u Omladinskom centru CK 13, zajedno sa bendovima Xanax i Surreal Eternity. Koncerti će se nastaviti i u drugim gradovima, a novi datumi će uskoro biti najavljeni.
Album "Unreal Images", na kojem se nalazi 12 pesama, snimljen je u novosadskom studiju "Kamenolom", pod producentskom palicom Vladimira Miladinova. Album se može preslušati na SoundCloud profilu benda a uskoro će biti postavljen i za free download. Na albumu su pesme: 1. "Polaroid", 2. "Fantasy", 3. "Going Away", 4. "Ocean", 5. "Intermental", 6. "Chasing the Sunset", 7. "Plastic Sky", 8. "Unreal Images", 9. "Is It Easier", 10. "Cosmic gallery", 11. "So far Away" i 12. "Papillon". Omot album dizajnirao je Filip Maletić.

 

Bend je krajem 2013. godine objavio spot za prvi singl sa albuma, pesmu "Plastic Sky", koji se može pogledati ovde

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..