Zagrebački pjevač Ivan Zak promovirajući svoj novi uradak proteklog vikenda na koncertu u Splitu, svojoj je publici priredio iznenađenje. Na svom je koncertu u klubu Hamingway ugostio kolegu Tihu Orlića otpjevavši s njim njegovu pjesmu "Daleko je". Iako se glazbenici poznaju već dugo ovo je bio prvi njihov zajednički nastup.

 

- Baš je bio gušt što mi se Tiho pridružio na pozornici. Uskoro bismo mogli napraviti duet, odlično smo funkcionirali na bini - izjavio je Zak.Kako je pjevač najavio, to bi mogao biti početak suradnje koja bi mogla rezultirati zajedničkom pjesmom.


- Ivana znam dugi niz godina i baš mi je drago što proživljava lijepe trenutke svoje karijere, a kako je bio gost u mom gradu, došao sam s društvom pružit mu podršku i zabaviti se. Obojici nam se vrte neke ideje po glavi i htjeli bi nešto zajedno napravit, a siguran sam da ce bit neobično, otkačeno i drukčcije od svega - najavio je Tiho.

 

Podsjećamo, nakon velikog hita "Neraskidivo" Tiho trenutno promovira svoj aktualni singl "Moja ljubavi" koja već osvaja vrhove radijskih top ljestvica.


Riječ je o baladi s dojmljivim tekstom. Tiho je i za tu pjesmu sam skladao glazbu i napisao stihove, a u aranžmanu mu je pomogao Duje Ivić dok je sve miksao Tomislav Mrduljaš. Za pjesmu je snimljen nekonvencionalan video spot kojeg je režirao Vojan Koceić.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..