cirkus-1280x800Dok nastaju ovi redove koje čitate, kiša se surovo obrušava nad novosadskim nebom. AlterNacija, naravno, zadržava svoj opravdani optimizam da će u subotu, 19. juna za kada je zakzan party CIRCULICIOUS, u letnjoj bašti Bastiona biti optimalni uslovi da se događaj i desi. Pripreme idu odlično, novi rekviziti su stigli, kostimi sašiveni, treninzi u toku, a playliste se isprobavaju.


Upravo zbog toga, ovom prilikom ćemo pkušati da vam dočaramo tračak atmosfere koju očekujemo u subotu. Za početak, možete pogledati oficijalni najavni trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=R-6sJc6zs4Q.

 

Što se tiče muzičke podrške, najsvežiji miksevi AlterDJs. A.P. (facebook.com/djaphn) je insirisan letom snimio melodičniji deep house set, a link za preslušavanje ili download je na adresi: http://soundcloud.com/djap-1/a-p-ich-liebe-sommer.

 

Klaus  (facebook.com/klaus.alternacija) ostaje veran techno zvuku, ali to nikako nije puko kombinovanje kick basova, već prava plesna muzika za rejvere (http://www.alternacija.org/djmix/klaus-do_not_hesitate.mp3 ).

 

Gregor (facebook.com/gregor.alternacija) je i dalje u deep vodama, ovaj put sa primesama disco melodija. Zato se ArhiteK (facebook.com/arhitek) potpuno prepustim nu disco zvuku, a u ovom setu (http://soundcloud.com/arhitek/walk), kao i na žurci, možete očekivati masne baseve, tople melodije i oravi dance muziku.

 

Kao i do sad, sve najnovije informacije možete naći na zvaničnom Facebook event-u (facebook.com/event.php?eid=125103047520839&ref=mf) ili na poznatom linku: facebook.com/alternacija.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..