Obaveštavamo vas da je u oktobru mesecu 2013. godine izašao iz štampe roman jedinstven po formi i sadržaju, jedini na Balkanu napisan iz ugla oba pola, muško-ženski roman čiji su autori Milica Blagojević Janković i Stanko Holcer. Roman je promovisan u Ćupriji, Beogradu, Novom Sadu i Petrovcu na Mlavi.

 

U planu su nove promocije širom Srbije. S obzirom na veliko interesovanje čitalaca prvo izdanje romana je gotovo rasprodato, i u planu je novo izdanje. U toku su pregovori za ruski prevod romana, kao i za prevode na engleski i nemački jezik. Uz poruku: „VERUJ U LJUBAV“, ovo je roman koji će obići svet i dokazati da ljubav nema granica!


Ovaj roman je nastao iz želje oba autora za autentičnim i inovativnim delom koje razbija sve taboo-e vezane za ljubav. Kada je ljubav u  pitanju vremenom smo postali  skeptici vođeni sopstvenim lošim iskustvom i razočarenjem koje nam ne dozvoljava da se prepustimo životu i novoj šansi za novim ljubavima koje nas čekaju i očekuju svake sekunde i mogu biti ona prava... Ljubav zaista postoji. I nije to bila kakva ljubav, već ona prava, jedina, najveća, najjača i za sva vremena. Da takva ljubav zaista postoji dokazuje nam roman ″NA KORAK OD EVINOG PRAGA″, roman koji vraća veru u ljubav.


Verujte u ljubav, jer ljubav veruje u vas, i prepustite se osećajima koji zasigurno znaju put do prave sreće. Prava ljubav ne poznaje granice. Poslušajte svoje srce, i iznenadićete se koliko je u pravu, poručuju Milica i Stanko, autori romana ″NA KORAK OD EVINOG PRAGA″.


Ovo je roman koji nas spaja. Srce Balkana je u njemu, a to srce smo svi mi...NEK' ŽIVI LJUBAV!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..