Ustanova kulture gradske opštine Stari Grad „Parobrod“ i Udruženje „Hila“ pozivaju sve zainteresovane da se prijave na Radionicu kreativnog pisanja i čitanja kratke priče. Radionicu vode Srđan Srdić, najtalentovaniji pisac mlađe generacije, jedan od urednika časopisa Severni bunker i bivši programski direktor festivala Kikinda short i Vladimir Arsenić, književni kritičar, prevodilac i urednik časopisa Ulaznica.


Radionica traje od početka novembra do kraja juna. Susreti se održavaju svake druge subote u Parobrodu, Kapetan Mišina 6a. Cena osmomesečnog kursa iznosi 20.000,00 dinara.


Kurs podrazumeva vežbe iz kreativnog čitanja i pisanja, kontakte sa izdavačima i urednicima u zemlji i regionu, objavljivanje najboljih radova u štampanoj brošuri i na internetu.


Svi zainteresovani mogu da pošalju svoj CV i motivaciono pismo na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  do 15. oktobra 2013. godine. Minimalan broj polaznika je deset, a maksimalan trideset.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..