Obaveštavamo vas da je sa radom počeo naš i vaš sajt, na kome možete pronaći najnovije naslove izdavačke kuće Marks & Bleeds. Ovom prilikom izdvajamo Električnu zastavu Žikice Simića. Električna zastava legendarnog Žikice Simića, jednog od najvoljenijih radio voditelja (Tajanstveni voz i Dole na uglu), predstavlja jedinu, autentičnu enciklopediju rok muzike u ovom delu Evrope.

 

Na više od 350 strana velikog formata, sa preko 500 odrednica, od Lu Rida, Nil Janga i Džoni Keša do White Stripesa i Ivana Denda, ova knjiga je nezaobilazno štivo za sve one koji su odrastali ili odrastaju uz stvar koja „nikad neće umreti“. Postanite ponosni vlasnik ovog kolekcionarskog bisera za samo 2000 dinara. Poštanski troškovi su uračunati u cenu knjige.

 

Evo šta sam Žikica kaže o knjizi: „Slušajući singlove Rolling Stonesa, pre sto godina, doživeo sam veliki prasak. Čehoslovački gramofon, debela igla i crni komad plastike proizveli su muziku koja je otključala vrata paralelne realnosti. Ušao sam tamo. I nikad se više nisam vratio. Kako mi je bilo, možete pročitatati na stranicama Elektične zastave.“

 

Takođe, obaveštavamo vas da ćete na našem sajtu uskoro moći da besplatno preuzmete neke od klasika srpske književnosti, u elektronskom formatu.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..