UŠĆE Shopping Center i Studio B pokrenuli su konkurs za najbolje priče  maturanata na temu ”Mojih četrnaest godina u Beogradu”, odnosno “Mojih osamnaest godina u Beogradu”. Priče će biti predstavljane u okviru akcije  “Studio B maturant u UŠĆU”, koja će trajati do 1. aprila kada će biti proglašene najlepše priče u četiri kategorije.

 

Autori priča, učenik i učenica osmog razreda, odnosno učenik i učenica četvrtog razreda srednje škole, biće nagrađeni garderobom za matursko veče koju obezbeđuju partneri UŠĆE Shopping Centra.

 

Akcija UŠĆE Shopping Centra i gradske televizije Studio B ima za cilj da podstakne kreativnost maturanata osnovnih i srednjih beogradskih škola u pisanom izražavanju, kao i da ih obraduje odevnom kombinacijom za tako važan događaj u životu svakog tinejdžera. Kako je današnjoj omladini veoma važan prepoznatljiv stil, partneri u ovoj akciji obezbedili su maturantima originalne kombinacije za matursko veče kako bi taj poseban dan u životu mladih osoba učinili još lepšim i zanimljivijim.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..