Net knjižara uz prvu kupljenu knjigu, daje na poklon još jednu knjigu samo za članove Biblioteke „Milutin Bojić“. Biblioteka „Milutin Bojić“ nastavlja da obezbeđuje različite pogodnosti za svoje članove. Od danas, 25. januara 2013, u klub naših prijatelja ušla je i NET knjižara (www.netknjizara.rs), koja je samo za članove naše biblioteke omogućila da prilikom kupovine prve knjige dobiju još jednu knjigu na poklon!


Spisak knjiga koje se daju na poklon može da se nađe na našem portalu (www.milutinbojic.org.rs), a članovi Biblioteke „Milutin Bojić“ imaće priliku da sami izaberu neki od 20 vrednih naslova u ponudi. Knjige mogu da se preuzmu direktno, na adresi Koste Glavinića 2a ili da budu poslate na kućnu adresu.


Biblioteka „Milutin Bojić“ dosad je obezbedila velike popuste za svoje članove kod šest izdavačkih kuća (Arhipelag, Klio, Mate, Plato, Prometej, Sezam Book). Takođe, popusti mogu da se ostvare i kod oftamoloških kuća Lensoptik i Optika Lukić, Borča, turističke agencije Sabra, veterinarske ordinacije Petar centar. Ova akcija se nastavlja i već sledeće nedelje pridružiće nam se i jedna škola stranih jezika.


O svim pogodnostima detaljnije informacije možete da pronađete na našem veb sajtu, u našem matičnom odeljenju u Ilije Garašanina 5, kao i u svim ostalim ograncima naše biblioteke, koji se nalaze na teritoriji opštine Palilula.


Napominjemo da članovi Biblioteke „Milutin Bojić“ mogu da podižu knjige u bilo kojoj od biblioteka na teritoriji grada Beograda, a samo sa našom članskom kartom mogu da ostvaruju obezbeđene popuste.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..