Počeo je 66. Međunarodni beogradski sajam knjiga, na kome će Vulkan izdavaštvo predstaviti niz noviteta domaće i strane književnosti, kao i knjiga za decu u izdanju Vulkančića. Svoje nove knjige će potpisivati svetski hit pisci i neki od najznačajnijih domaćih autora. Posebno zadovoljstvo posetiocima Beogradskog sajma doneće prilika da se druže sa francuskom autorkom Kristel Petikolen, čije su knjige Razmišljam previše, Moje dete razmišlja previse i Razmišljam bolje svetski hitovi. Petikolen će svoje knjige potpisivati 28. oktobra od 18 sati, a istog dana od 16.30 posetioci štanda Vulkan izdavaštva imaće priliku da upoznaju italijanskog pisca Jakopa de Mikelisa, autora knjige Stanica.

Na Beogradskom sajmu knjiga, kao i uvek, veliki broj naslova Vulkan izdavaštva takođe će moći da se kupi po sniženim cenama. Tako da će ljubitelji knjiga imati priliku da nabave naslove koje su propustili tokom Vulkanovog sajma knjiga.
 
S obzirom da publika u Srbiji obožava njene naslove, hit 66. Međunarodnog sajma knjiga sasvim sigurno biće nova knjiga Džodžo Mojes U tuđim cipelama. Ova bestseler autorka, čije su knjige prevedene na 28 jezika i prodate u više od 40 miliona primeraka, u novom romanu na maestralan način ispisuje dirljivu povest o snazi ženskog prijateljstva.
 
Kroz priču u kojoj posle svih muka ljubav pobeđuje nasilje, posetioce Beogradskog sajma povešće Olivija Ruis novom knjigom Slušaj kako kiša pada, a stiže nam i uzbudljiva priča prepuna emocija od autora bestselera Dok se kafa ne ohladi. Nova knjiga Tošikazua Kavagučija Za sreću je dovoljna šoljica kafe vraća nas u kafić koji je očarao milione čitalaca širom sveta i upoznaje sa četiri nova putnika kroz vreme.

Romanom Naš greh, koji će biti predstavljen na štandu Vulkan izdavaštva, svoju trotomnu, romantičnu, u milionima primeraka prodatu sagu, zatvara Mersedes Ron, dok četiri decenije nakon prvog objavljivanja, Vulkan izdavaštvo na Sajam knjiga donosi i roman Kristina nenadmašnog majstora misterije i teskobe Stivena Kinga.

Christel Petikolen privatna arhiva, prava Vulkan izdavaštvo

<<  Februar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
   

Putopisi, Intervjui..