Vulkanov sajam knjiga, treći po redu, počinje u petak, 14. oktobra. Tradicionalno, ljubitelje knjiga na ovoj manifestaciji očekuje praznik literature, tokom kojeg će se u ponudi naći najbolje iz svetske i domaće književnosti. Ne odstupajući od ranije prakse i uvažavajući lojalnost svojih čitalaca, Vulkan izdavaštvo od 14. do 22. oktobra na 31 lokaciji, u knjižarama Vulkan širom Srbije, i na sajtovima knjižara Vulkan i Vulkan izdavaštva, predstaviće značajan broj novih i već popularnih naslova, i to po izuzetnim akcijskim cenama.

Ljubiteljima psiholoških trilera Vulkan izdavaštvo će predstaviti senzacionalnu povest američke autorke Karen Dion Kći močvare, uzbudljivu priču o ženi koja mora da rizikuje sve kako bi uhvatila opasnog čoveka koji joj je oblikovao prošlost, a sada preti da joj ukrade i budućnost. Roman je preveden na 25 jezika, a Lajbreri džornal proglasio ga je najboljim trilerom 2017. godine.

Tokom Vulkanovog sajma knjiga pred domaću publiku izlazi i svetski bestseler prodat u više od milion primeraka Sveža voda za cveće francuske književnice Valeri Peren, roman prepun emocija koje izviru iz svake stranice, spajajući priču o nemogućoj ljubavi, tragediji i beskrajnoj moći iskupljenja. Ova knjiga, koja će vas rasplakati i nasmejati, istovremeno je i oda čudima običnih, sasvim jednostavnih stvari.

Ljubitelje domaće književnosti očekuje veliko, prijatno iznenađenje – novi roman Miodraga Majića, jednog od najintrigantnijih domaćih autora, pisca bestselera Deca zla i Ostrvo pelikana. Novom knjigom Rudnik Majić zalazi u sasvim drugačiji žanr, ponovo nudeći čitaocu štivo od kog se teško odvaja.

Onima koji u knjigama pronalaze podstrek za duhovno sazrevanje Vulkanov sajam knjiga predstavlja knjigu Dalje putem kojim se ređe ide, nastavak bestselera Put kojim se ređe ide poznatog psihijatra Morgana Skota Peka.

Vulkan izdavaštvo pripremilo je i brojne naslove za najmlađe čitaoce, među kojima su Šerlokove avanture Džeronima Stiltona i Dogmen i Ketkid Dejva Pilkija.

Ne propustite Vulkanovu erupciju bestselera, novih izdanja i popusta, od 14. do 22. oktobra u svim knjižarama Vulkan i na sajtovima vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..