Treći festival internacionalnog i autorskog stripa "Stripolis" održaće se od 6. do 8. oktobra 2011. godine u Zrenjaninu gde posetioce očekuju čuveni Zoran Janjetov, Bojan Đukić, Branko Plavšić, Saša Arsenić, Miloš Slavković, Aleksandar Zlotić, Vladimir Vesović, najnovija strip izdanja, promocije i izložbe.

Jedinstveni programi će se održavati na tri lokacije: Kulturni centar Zrenjaniina, Izložbeni salon Istorijskog arhiva i Pozorišni klub "Zeleno zvono".

Program u „Zelenom zvonu“ održaće se u petak, 7. oktobra u 20h kada će biti otvorena izložba rаdovа autora Bobа Živkovićа i rаzgovor sа gostimа festivаlа. Čuveni ilustrator "Politikinog Zabavnika", Gospodara Prstenova i svih onih „šašavih“ knjiga "Kreativnog centra", predstaviće neke od svojih najboljih radova na velikim formatima upravo u Pozorišnom klubu.

U subotu, 8. oktobra u 20h, takođe u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“, održaće se razgovor sa Zoranom Janjetovim. Mag srpskog stripa, veliki čarobnjak pripovedanja, šegrt čuvenog Moebiusa! uvek spreman za razgovor i po koji crtež, po obećanju da će se vratiti, datog prilikom poslednjeg gosotvanja, svim ljubiteljima ove umetnosti upravo ispunjava tu želju. 
<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..