Samo na sajtu vulkani.rs 15% + 35% popusta na sva izdanja! Povodom Svetskog dana knjige, Vulkan izdavaštvo pripremilo je sjajnu onlajn-akciju za svoje verne čitaoce. Za poručivanje putem sajta vulkani.rs u periodu od 20. do 23. aprila omogućavamo dodatnih 35% popusta na već postojeći popust od 15% na cene svih izdanja Vulkana, Vulkančića i YA Vulkana. Dostava knjiga poručenih tokom trajanja akcije je besplatna na teritoriji Republike Srbije. Svetski dan knjige, koji se obeležava 23. aprila, na dan smrti dva velika evropska pisca – Migela de Servantesa i Vilijama Šekspira, prilika je da se podsetimo značaja koji knjige kao otelotvorenje ljudske kreativnosti i želje za deljenjem znanja imaju u našem životu.

Na sajtu vulkani.rs potražite omiljene romane, aktuelne naslove, dela klasične književnosti, knjige nagrađivanih domaćih i stranih autora i najbolja dečja izdanja i ostvarite neverovatan popust od 15% + 35%.

Pozivamo ljubitelje pisane reči da posete sajt Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs i obogate svoju biblioteku sa najboljim knjigama.

„Čoveku koji ima biblioteku i vrt ne treba ništa više.“ – Ciceron

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..