Novo izdanje Jezičkog kafea Goethe-Instituta biće održano 3. novembra u 19:30 u Kulturnom centru Grad. Ovo druženje namenjeno je svima onima koji uče nemački, sa ciljem da primene svoje znanje kroz razgovor u opuštenoj atmosferi. Učesnici će kroz diskusiju moći da iskažu svoje mišljenje na određenu temu, upoznaju nove ljude, obogate svoj rečnik i da se oslobode treme od pričanja na stranom jeziku. Cilj organizatora je da učesnici pričaju što više i što slobodnije. Jezički kafe biće organizovan u prostoriji koja je podeljena na dva dela: prvi je namenjen onima čije je znanje na nivou od A2 do B1, a drugi deo e za napredne učenike nemačkog jezika.

Program vodi dvoje moderatora, studenata nemačkog, koji zadaju teme za otvorenu diskusiju. Teme su raznovrsne i menjaju se u svakom novom izdanju Jezičkog kafea, a najbolje sugestije za teme koje dolaze od samih polaznika, biće uvrštene u neka od narednih druženja.
Jezički kafe je otvoren za posetioce bez obzira na to gde uče nemački, ako je znanje na nivou A2 ili višem. Učešće je besplatno, a prijave nisu potrebne.

Goethe-Institut u Beogradu svoje kurseve nemačkoj koncipira ne samo kao učenje jezika, već i upoznavanje kulture. Nastava je raznolika i komunikativna, a govor, slušanje, čitanje i pisanje se uvežbavaju u realnim situacijama i kroz autentične tekstove.

Foto: Promo

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..