Festival „Bunker fest", u organizaciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad i Kreativne radionice „Bunker", održava se u subotu, 16. oktobra u Fabrici SKCNS-a. Podnaslov ovogodišnjeg festivala je „Misterija Koder", a posvećen je fanzinu kao formi najslobodnijeg izražavanja. Program „Bunker festa" počinje u 11 časova berzom ploča, kompakt diskova, kaseta, stripova, knjiga i časopisa. Predstavljanje festivala „Novo doba" iz Beograda počinje u 16 časova, a izložba fanzina i razgovor o zajedničkom stvaralaštvu Wostoka i Zlate VK zakazano je za 17 časova. U 17.30 časova biće otvorena izložba „Žene iz Bunkera", autorke Selene Danilović, a u 18 časova će biti predstavljena knjiga „99 Brand New Recipes for an Extremely Happy Life", autora Milete Poštića.

Nakon toga, u 18.30 časova knjigu „Pregled proizvoda za kontrolu buva" predstaviće autor Predrag Kočović, dok će u 19 časova biti predstavljena knjiga „Pušenje korone" Jovana Jakšića.

Za 19.30 časova predviđena je izložba Dejana Vučetića Vuče, a program „Bunker festa" zatvoriće teatarski perfomans „Misterija Koder", u produkciji „Bunker teatra", u 20 časova.

Festival je podržao Grad Novi Sad i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama. Ulaz je besplatan, a Fabrika SKCNS-a nalazi se na Bulevaru despota Stefana 5.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..