U subotu, 28. decembra od 12 do 20h u Kulturnom centru Grad biće održan Gradski sajam knjiga kojim će biti promovisani knjiga i čitanje. Posetioci će imati priliku da pred praznike uživaju u sniženim cenama i popustima više od 20 domaćih izdavačkih kuća, koje će predstaviti izdanja svoje, kako stare, tako i aktuelne produkcije, a očekuju nas i neformalna druženja sa domaćim piscima koji će potpisivati svoje knjige.

Predstaviće nam se Kontrast izdavaštvo, LOM, Izdavačka Kuća Geopoetika, Ammonite Books, Izdavačka kuća Clio Beograd, FMK knjige, Filmski centar Srbije, Areté, Sumatra izdavaštvo, PPM Enklava, Heliks, ŠTRIK, DARMA BOOKS, Dallas records Beograd, Književna radionica Rašić, Radni sto, Rende Izdavačka Kuća, Dibidus comics&books, Izdavacka kuca Albatros Plus,Silesija, Neopress, Besna kobila, Darkwood, Izdavačka kuća Agnosta...a tokom celog dana trajanja Gradskog sajma knjiga biće prisutni i domaći pisci i pesnici kao što su Milica Vučković, Ognjenka Lakićević, Vojislav Pantić, Goran Stojičić, Marija Dragnić, Zvonko Karanović, Marija Stojanović, Aleksandar Gubaš, Vanja Nikolić, Zoran Janković, Ivan Velisavljević i Đorđe Bajić, mladi pesnici Zlatko Stevanović, Kristina Milosavljević, Nađa Lazarević, prevodioci Jelena Kostić Tomović i Dušan Nikolić...

"Kulturni centar Grad u subotu će biti mesto susreta za sve ljubitelje književnosti i stripa, ali i za pisce i njihove čitaoce koji će, u neformalnoj atmosferi, moći da razgovaraju i druže se. Lepa je prilika da se pred praznike svi okupe i uživaju u velikom izboru izdanja domaćih izdavačkih kuća i popustima koje su pripremili, a za KC Grad ovo je događaj kojim ćemo na najlepši način zaokružiti književni program za 2019. godinu", kaže Jelena Pavlović iz Kulturnog centra Grad.

Ulaz je besplatan.
 

<<  Decembar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..