U petak 25. oktobra 2019. godine sa početkom od 10h, u Svečanoj Sali Beogradskog sajma u Beogradu, biće održana jedanaesta po redu konferencija Prilika pod nazivom “Umetnost komunikacije” u organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću. U cilju boljeg razumevanja pravca transformacija u komunikaciji koje nas očekuju narednih godina, na konferenciji će biti analizirane komunikacije u budućnosti, digitalizacija i digitalna komunikacija, novi modeli komunikacije za medijska partnerstva, kao i stanje PR struke kod nas i u svetu.

Detalje o programu možete pronaći na linku >>

Među učesnicima ove godine publika će imati priliku da čuje Oguza Kusa, svetski priznatog komunikologa sa Univerziteta u Instanbulu i stručnjaka za digitalne transformacije, Jelenu Mihelčić, šeficu PR tima agencije Bruketa&Žinić&Grey; Marka Škorića, specijalistu za komunikacije u kompaniji Nordeus i Ranka Vučinića, iz agencije Priredba.

Kakvi su modeli komunikacija za medijska partnerstva saznaćete od Alene Grozdanić iz Adria Medie, Irena Trifunović iz Opela govoriće na temu PR-a u automobilskoj industriji, a Nurdor Srbija predstaviće svoju uspešnu Pruži korak call to action kampanju.

Na temu transformacija platformi komunikacija za generacije koje dolaze svoje stavove podeliće Aleksa Radonjić, United Media - Vida, Đorđe Trbović, IDJ TV, Galeb Nikačević, NOIZZ, Slavica Pešić, Muzej Savremene umetnosti i Stefan Despotović, Naftna industrija Srbije.

Tips&Tricks za digitalne komunikacije otkriće nam Nevena Martinović, Confluence Property Management i Anastasija Stasha Đurić, influenserka.

Digital element predstaviće rezultate istraživanja stanja PR struke.  Autorke Tamara Vlastelica, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu i Danijela Lalić, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu promovisaće svoju najnoviju knjigu Korporativne komunikacije za primer.

Informacije o programu i načinu prijave na konferenciju možete saznati na sajtu prilika.pr.org.rs ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), jedino domaće nacionalno PR udruženje, svake godine, pored „Priznanja”, takmičenja za najbolje projekte, strategije, studije slučaja i kampanje u oblasti komunikacija, organizuje i stručnu konferenciju „Prilika”. Glavni cilj „Prilike” je da pruži priliku PR profesionalcima da se stručno usavršavaju u skladu sa najnovijim trendovima struke i svetskim standardima.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..