finedevojkeOvo je 101 nesvesna greška kojom žene sabotiraju svoju karijeru. Međunarodni bestseler prodat u više od milion primeraka

Radite bez prestanka, brinete da se ne ogrešite o druge, stalno se pravdate, prezate da iskažete svoje mišljenje, tražite pomoć prijatelja i kolega pre nego što donesete važnu odluku, nikada ne rizikujete? Ako ste se prepoznali u ovom opisu, spadate među ogroman broj žena koje svojim poniznim ponašanjem ne samo da sputavaju već i uništavaju sopstvene karijere.

Dr Lois P. Frenkel, međunarodno priznati trener poslovnih veština, otkriva nam zašto neke žene brzo napreduju u karijeri, dok drugima to nikako ne polazi za rukom. Autorka nam jasno izlaže najočiglednije primere nametnutog ponašanja koje žene stiču vaspitanjem, a koji podrazumevaju da „fina devojka” treba da bude poslušna, uslužna, predusretljiva, čak i ponizna. Upravo taj nametnuti vaspitni kalup predstavlja kamen spoticanja ženi da bude uspešna u poslovnom, ali i privatnom životu. U ovom sjajnom vodiču autorka nam ukazuje na to kako da eliminišemo nesvesne greške koje nas sputavaju u razvoju, te naučimo da budemo samouverene, odlučne i mudre, kao i da ispoljimo svoje društvene i poslovne veštine.

„Jednostavan i brz vodič da se mi, žene, predstavimo u pravom svetlu, jake i smele, kakve stvarno jesmo.”

Gejl Evans, autorka knjige Play like a man, win like a women

„Svaka žena koja želi da napreduje u poslovnom svetu treba da pročita ovu knjigu. Ona je odličan brzi kurs o stvaranju imidža, ispoljavanju talenata, unapređivanju strategija, komunikacije i uticaja koji nam nudi uspešan i pronicljiv učitelj. Pravo blago!”

En Fišer, kolumnista časopisa Fortune i sajta CNNmoney.com

„Ova knjiga mi je jako pomogla, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Ona je pravi ’dragulj u kruni’!”

Hamida Belkadi, generalni direktor De Beersa

Fine devojke ne postaju šefovi je međunarodni bestseler preveden na više od 25 jezika i prodat u više od milion primeraka.

Naručite OVDE
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..