U ponedeljak, 13. marta u 18.00 // Novi prostor SKC-a - Treća u nizu radionica *da zajedno mislimo (i delimo utiske) o romanu „Južno od granice, zapadno od sunca”, Harukija Murakamija. Radionica nudi prostor za promišljanje o knjizi, ali ne i formalnu književnu analizu, pre rad sa onim što knjiga  u nama pokreće - u svakom posebno i u nama kao grupi. Ona podstiče neko novo razmišljanje o pročitanom, nudi uvide i ključeve mogućih tumačenja dela, kao i lične spoznaje, slične onima do kojih se dolazi u psihodrami (kada se primenjuje kao psihoterapija).

Radionica počinje razgovorom u krugu, spontanim asociranjem na delo - pričanjem utisaka i doživljaja, razmišljanjima inspirisanim čitanjem, a razvija se dramatizovanjem nekih ideja na improvizovanoj pozornici. Korišćenjem tehnika psihodrame: zamene uloga, dubla, miroringa, pomoćnog ega - postajete deo istraživanja koje vam može postati važno.

Za radionicu nisu potrebna nikakva predznanja ni posebni talenti. Broj učesnika je ograničen. Prijave slati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dobro došli ste!

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..