Prvobitno objavljena u Italiji, ova knjiga sublimira višegodišnje autorkino iskustvo na polju porodične medijacije i dotiče se svih aspekata sa kojima se "budući bivši partneri" susreću tokom razvoda. Zahvaljujući brojnim saradnicima, čitaoci će dobiti čitav niz instrukcija i konkretnih uputstava kako da prebrode pravne, psihološke, ekonomske, porodične i druge probleme vezane za razvod.

 

Posebnu zahvalnost dugujemo našoj saradnici na polju domaće legislative, gospođi Ireni Bjeloš.

 

Iako će ova knjiga svojim pozitivnim (a ponekad i šaljivim) pristupom svakako pokušati da opusti čitaoca i ulije mu nadu da "i posle rezvoda ima života", ona nikako ne propušta da se osvrne na goruća pitanja vezana za nefunkcionalne veze: nasilje u porodici, sigurne kuće i sl.

 

Milena Stojković rođena je u Beogradu, a već dvadeset godina živi u Rimu, gde je diplomirala sociologiju i osnovala prvu evropsku agenciju za planiranje razvoda, Ciao amore.


Godinama se bavi porodičnom medijacijom i koordinira timom profesionalaca (advokati za razvode, psihoterapeuti, medijatori, seksolozi, komercijalisti i savetnici) kako bi pružila pomoć neophodnu parovima koji se razvode ili žele da spasu narušeni odnos...

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..