Promociji nove zbirke pesama Nikole Vranjkovića "Bremeplov", će biti održana u utorak 1.aprila u SKCNS Fabrici, u 20h. Vranjkovićeva druga zbirka pesama pojavila se u isto vreme kada i EP sa četiri nove pesme, takođe nazvan "Bremeplov", u izdanju niške izdavačke kuće "Black planet records".

 

Nikola Vranjković, praćen prijateljima, će na promociji zbirke odsvirati nekoliko pesama u akustičnom aranžmanu. Predstavljanje novog izdanje održaće se na galeriji "Fabrike" koju odlikuje intimnija atmosfera.

 

Koncertna promcija EP izdanja "Bremeplov" biće 5. aprila u novosadskom klubu "The Quarter". Ulaznice se mogu nabaviti preko Gigstix prodajne mreže, trenutno je aktuelna pretprodajna cena od 500 dinara, dok će na ulazi u klub cena karte biti skuplja.

 

Nikola Vranjković je izlazak EP-a najavio spotom za numeru "Ispod tvoga oka", a nedavno se pojavio i spot za pesmu "Nagrada za strah", u kojoj je gostovao Dejan Lalić iz Orthodox Celtsa. U pripremi su još dva spota, za pesmu "Plovni put" (sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub) i spot naslovnu numeru "Bremeplov" ( sa gitaristima Goribora, Željkom Ljubićem Pitijem i Miroslavom Užarevićem).

 

Uz Nikolu Vranjkovića (gitara, vokal), na koncertu u Novom Sadu 5.aprila sviraće Vladan Božilović (bubanj), Predrag Milanović (bas gitara), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (gitara, klavijature, vokal).

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..