„ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU

„ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU
pet, 14. jun 2024 - ned, 16. jun 2024
,

Omiljeni događaj Beograđana se vraća na tvrđavu! Treći po redu Festival Pasa Svih Rasa - Ulični psi tradicionalno će se održati na Kalemegdanu od 14.do 16. juna 2024. godine. I ove godine će posetioci moći da uživaju u sadržaju preko 30 izlagača iz Pet Industrije. Posetioce i njihove ljubimce očekuju razne aktivnosti, od saveta veterinara, preko hrane i aksesora pa sve do kozmetičkih preparata za naše ljubimce. Pas je član porodice i zato na ovom festivalu se skreće pažnja na važnost odabira adekvatnog ljubimca, načina na koji se gaje ljubimci i kako utiču na naše živote.

Udomljavanje je važan faktor pa će tokom sva tri dana manifestacije  posetioci moći da udome životinje koje su spasili naši prijatelji iz Veterine Beograd i Animal Rescue Serbia. Tu su i neizostavne radionice o pravilnom ponašanju i ophođenju prema životinjama.

Pravi porodični događaj čiji je glavni pokretač ljubav i zato pozivamo sve da dođu u što većem broju da zajedno vrtimo repićima po Kališu. Organizatori garantuju super zabavu na raznim aktivnostima kao što su temptation izazov, grooming trendovi, veterinarski saveti, kozmetički proizvodi za negu vaših ljubimaca, kako pripremiti psa za takmičenja, a na festivalu će biti predstavljena i joga sa psima!

Zahvalnost na podršci JKP Tvrđava Beograd i opština Stari Grad što su, kao  prethodnih godina, prepoznali značaj ove manifestacije. Psi obogaćuju život i donose radost i zato verujemo da će svi posetioci uživati u ovom društveno – odgovornom, a ujedno i zabavnom festivalu.

Čekamo vas na Kalemegdanu od 14.do 16.juna, svi ste dobrodošli! Ulaz za sve posetioce je besplatan!


Kalemegdan
IZA “CVIJETE ZUZORIĆ”, NEKADAŠNJI MINI-GOLF TEREN),
<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..