Deca iz vode - EKV tribute band project i Žika Todorović

Deca iz vode - EKV tribute band project i Žika Todorović
sub, 17. februar 2024, 20:00 h
Beograd,

EKV tribute band project Deca iz vode nastavlja tradiciju koncerata u februaru povodom Dana zaljubljenih i svih onih koji vole EKV - u subotu, 17. februara od 20h nastupiće u Zappa Bazi sa Žikom Todorovićem! Ljubav je reč koja povezuje ceo opus EKV-a i njihov odnos kako prema pesmama koje su pravili, tako i prema publici. Sa Žikom Todorovićem snimili su dva albuma, od kojih je jedan „Ljubav". Tome u čast, prvi put ikada, publika će ovog februara u Zappa Bazi imati priliku da čuje sve pesme sa ovog albuma kao i sve ostale najbolje pesme i najveće hitove sa ostalih albuma EKV-a.

Pesme „Zemlja", „Pored mene", „7 dana", „Voda", „Tonemo" i „Ljubav" su neke od njih. Specijalni gost koncerta biće Srđan Žika Todorović, pa ćemo sa njim za bubnjevima čuti kako je bilo nekad kad je svirao sa Milanom, Bojanom i Margitom...
 
Ovo će biti jedinstvena prilika da svi koje vole EKV i album „Ljubav" čuju sve pesme uživo i prisustvo ovom koncertu se može smatrati pravom privilegijom za sve prave fanove EKV-a. Deca iz vode su jedini bend i projekat sa kojim je Žika pristao da svira, jer su ga po njegovim rečima duhom, pojavom, energijom i sviranjem podsetili na pravi EKV. Koncerti sa Žikom su čista emocija i nostalgično putovanje u prošlost kad su EKV bili na vrhuncu popularnosti i kada se tražila uvek karta više za njihove koncerte u Beogradu.
 
Organizatori najavljuju i da će koncert u Zappa Bazi 17. februara trajati skoro tri sata, i da je to još jedan od (dobrih) razloga da ne propustite priliku da dođete!
 
Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Zappa Baru (Kralja Petra 41). Početna cena ulaznice je 1000 RSD.

Početkom februara cena ulaznice biće 1200 RSD a poslednji kontigent prodavaće se po ceni od 1500 RSD.

„Cene su pristupačne a novembarski koncert je bio rasprodat nekoliko dana ranije, tako da je preporuka svima da požure i nabave svoju ulaznicu na vreme“ kažu organizatori koncerta.

foto Damir Vujković
 


Zappa baza
Bulevar vojvode Bojovića 30a, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..