Pod pokroviteljstvom Vinarije Tikveš, u poznatom beogradskom restoranu Đorđe, sutra svečano počinju „Dani makedonske kuhinje“ koji će trajati do nedelje, 16. decembra. Svi ljubitelji makedonskih specijaliteta i vina uživaće narednih dana u bogatom sadržaju, koju uz podršku Vinarije Tikveš organizuje ovaj restoran poznat po atmosferi boemskog starog Beograda.

 

Gastronomsku ponudu svojim širokim izborom najkvalitetnijih vina upotpunjuje Tikveš, najstarija vinarija u Makedoniji i najveća u jugoistočnoj Evropi, jedan od glavnih predstavnika makedonske vinske tradicije.

 

„Autentična atmosfera koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim i sve veće interesovanje odanih ljubitelja vina i specijaliteta, su nas ohrabrili da ponovo budemo pokrovitelji ovakvog događaja, koji potvrđuje bliskost naša dva naroda, bogatu tradiciju uživanja u hrani, piću i muzici. Sigurni smo da će vrhunska Tikveš vina i ovaj put dati potpun ugođaj, zato pozivamo sve koji žele da uzmu učešće u ovoj manifestaciji“, izjavila je Ana Luković, marketing menadžer Vinarije Tikveš za Srbiju.

 

Za izbor makedonskih specijalitetita pobrinuće se predstavnik Vinarije Tikveš koji će za ovu priliku održati obuku sa kuvarima pomenutog restorana, kako bi se tokom trajanja manifestacije za sve goste ponudili najadekvatniji specijaliteti kao odgovor na izazov uparivanja vina i hrane.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..