vinaaaVeliko nam je zadovoljstvo da Vas u petak 30.11.2012 sa početkom od 20:00h, pozovemo na posebno veče sa muzikom uživo u izvođenju dueta »THE INVISIBLES« i promocijom i degustacijom kupinovog vina »Nezaboravna berba«.

 

Duo »THE INVISIBLES« će vas povesti na jedinstveno muzičko putovanje kroz vreme, žanrove i epohe, kroz različite krajeve i jezike, izvodeći vrlo originalno kako kultne i manje poznate pesme nekih velikih izvođača i autora, tako i muziku onih koji će tek ostaviti svoj pravi trag, zajendno sa nekoliko svojih autorskih pesama. Raznolikost pažljivo biranog reportoara koji donosi savršena fuzija akustične gitare i jednog od najkvalitetnijih i najinteresantnijih vokala učiniće ovo neobično putovanje jedinstvenim i potpuno novim na našim prostorima.

Kupinovo vino »Nezaboravna berba« je nešto posebno...


Kod proizvođača - preduzeća Make Art kažu:
»Zadovoljstvo nam je da podelimo sa vama našu strogo čuvanu tajnu kroz ukus našeg prvenca "Nezaboravna berba". Iskonski zavet prenošenja recepture usmenim putem voćnog vina 100% od kupine, napokon smo pretočili u istinsku"Prirodu u boci". Ambalaža odiše duhom starih vremena, vino je pravljeno po tradicionalnom receptu a sve zajedno ima pečat savremenog dizajna i tehnologije. Boca "Nezaboravna berba" prosto pleni i mami ljubitelje vina da je uzmu. Ali tu se ništa ne završava... Autentičan izgled ima samo zadatak da privuče vasu pažnju. Kada izvadite pampur, osetićete blagi očaravajući miris bobičastog crnog voća Rubus fruticosus ( lat.) – kupine. Dok sipate u čašu primetićete da se po njoj razliva inferno crvena boja koja ostavlja trag i opčinjava svojom istančanom bojom, bistrinom i mirisom koji odiše svežinom. Već pri prvom gutljaju ovog božanskog pića, prijatnog ukusa i izuzetne pitkosti, koje će sve vaše receptore prosto aktivirati, osetićete nezaboravan užitak koji ćete dugo pamtiti.


Naš čaroban napitak je prirodan jer u sebi ne sadrzi: Koncentrat, Konzervans, Veštačke boje....pa čak ni VODU. Pasterizovan je i obogaćen Livadskim medom. Sa sigurnošću možemo reći da smo jedinstveni na našem tržištu a verovatno i šire. Naše Vino ima lekovito dejstvo i obogatiće Vaš organizam visokim sadrzajem Gvozdja, minerala i vitamina C. Preporučuje se kod anemije, iscrpljenosti, poboljšava cirkulaciju, jača imunitet, pojačava apetit i prirodni je afrodizijak.


Nek "Nezaboravna berba"svojom prazničnom čarolijom ispuni sve vaše želje, a sa svakim gutljajem "Prirode u boci" istinski nazdravi zdravlju-zdravim, uspehu-uspešnim i tradiciji-tradidicionalnim vinom.«

Molimo vas da obavezno rezervišete svoje mesto mailom ili telefonom. Broj mesta je ograničen!
Kotizacija: 400 din.

 

Pored toga će to veče biti na specijalnoj ponudi za konzumiranje u lokalu ali po maloprodajnim cenama izbor nekoliko vrhunskih vina.


A evo i podsetnika na jedno od prethodnih druženja sa "The Invisibles": http://www.youtube.com/watch?v=hEgEuSmAQls

Spremite se za jedinstvenu atmosferu sa »The Invisibles« i vrhunske užitke sa kupinovim vinom »Nezaboravna berba« i drugim vrhunskim vinima... – Rezervišite svoje mesto na vreme!

Radujemo se skorom druženju sa Vama!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..