Dozvolite mi da Vas ovaj put pozovemo na jedno veoma posebno dešavanje koje smo nazvali »Muzika i rakije«. Ponovo će biti sa nama fantastični "The Invisibles" sa nekoliko izmejenim repertoarom. Uz to, održaćemo i promociju i degustaciju sijajnih rakija "Tri Anđela". U petak 22.06 u 20h.

Duo »THE INVISIBLES« će vas povesti na jedinstveno muzičko putovanje kroz vreme, žanrove i epohe, kroz različite krajeve i jezike, izvodeći vrlo originalno kako kultne i manje poznate pesme nekih velikih izvođača i autora, tako i muziku onih koji će tek ostaviti svoj pravi trag, zajendno sa nekoliko svojih autorskih pesama. Raznolikost pažljivo biranog reportoara koji donosi savršena fuzija akustične gitare i jednog od najkvalitetnijih i najinteresantnijih vokala učiniće ovo neobično putovanje jedinstvenim i potpuno novim na našim prostorima.

Rezervacije obavezne.
Kotizacija: 400 din.

Pored toga će biti to veče u specijalnoj ponudi za konzumiranje u lokalu ali po MP cenama izbor nekoliko vrhunskih vina. Dodjite – biće veoma zanimljivo! Očekujemo Vas!

Evo i podsetnika na jedno od prethodnih druženja sa "The Invisibles": OVDE http://www.youtube.com/watch?v=hEgEuSmAQls




<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..