12Koka Kola Zero NEDELjA RESTORANA je jedinstvena manifestacija koja se po prvi put organizuje u Beogradu. Atraktivnom ponudom u beogradskim restoranima, kao i zanimljivim programom pratećih dogadjanja, manifestacija daje novu gastronomsku, turističku i kulturnu dimenziju dinamičnom đivotu prestonice, stavljajući u fokus restorane po kojima je naš grad posebno prepoznatljiv.

50 probranih restorana će u ovim danima kompletan meni/ predjelo, supa, glavno jelo i desert / nuditi po promotivnoj ceni od 999 RSD. Na spisku učesnika zastupljeni su različiti trendovi u kulinarstvu, od tradicionalne, do moderne i postmoderne kuhinje. Spisak restorana biće objavljen na sajtu www.nedeljarestorana.co.rs

Poseban segment Nedelje restorana podržava promociju DOG FRENDLI restorane koji dozvoljavaju i ulazak kućnih ljubimaca. Nedelju restorana obogatiće i prateći program u vidu izlođbe foptografija na temu –kulinarstvo u objektivu. Projekat se realizuje uz podršku Grada Beograda, Turističke organizacije Beograda, kao i Kulinarske federacije Srbije.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..