Biće ovo sjajna prilika da dođete do svoje besplatne loyalty kartice koja omogućava stalne popuste u preko 50 prodavnica. Biće dovoljno da se samo obratite našim promoterima na Info pultu. U subotu 21. maja do 17 do 22 časova posebno iznenađenje biće WIN JAM, mini sajam na kojem će posetioci moći da degustiraju vina 30 domaćih vinarija na terasi na trećem spratu sa najlepšim pogledom na Adu Ciganliju i Most na Adi. Dobra vina, odlična muzika i najlepši pogled uz zalazak sunca su dovoljni za obećavajići provod. Ponuda restorana obogaćena je SUŠI BOKSOM, lancem suši restorana iz Rusije.

Njihov jelovnik čini panazijska hrana, koja uključuje: kinesku, japansku i vijetnamsku kuhinju, u pondi su suši, rolnice, vok, supe, salate i prženi pirinač. Sve ovo je ekskluzivni meni koji je razvio njihov brend, zahvaljujući šefu kompanije tokom ovih 7 godina.

Za pripadnike napredne generacije Z, u ponudi Ada Mall našla se i BETRA. Objedinjavanje kioska sa brzom hranom i grickalicama i najsavremenijom tehnologijom. Betra omogućava da svojim kupcima pružite besprekorno, personalizovano i efikasno putovanje kroz kupovinu. Dobrodošli u svet u kome provodimo manje vremena čekajući u redovima, a više vremena na stvari u kojima zaista uživamo.

Hedoniste smo ove godine obradovali i LUFF sladoledima. U želji da za sebe kreiraju ukuse, kakve nikada do sada nismo probali, napravili su proizvod koji su morali da podelimo sa svima nama. Danas, LUFF je mesto na kome sebi možete priuštiti nekoliko trenutaka uživanja u vrhunskom, ručno pravljenom sladoledu, dok oni svakodnevno kreiraju ukuse zbog kojih ćete se vraćati.

Mnogo toga smo ostvarili za ove tri godine, ali ono najvrednije je što smo postali sastavni deo vašeg dana, nedelje i srca. Mesto za sve generacije i neponovljive susrete.

Ada Mall slavi treći rođendan!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..