Dobrodošli u mesto očaravajućih svetala, fascinantnih kabaretskih predstava i večera koje ćete pamtiti . Uživajte u pariškom duhu na premijernoj lokaciji Beograda. Dođite do "Lafayetta”-a na kraju popularne Beton hale i smestite se i uživajte u fantastičnoj gastro ponudi, osmišljenoj od strane naša dva šefa kuhinje, koji su kreirali meni koji spaja ukusnu francusku kuhinju sa modernim azijskim ukusima uz najfinija odabrana vina i velik izbor koktela. Svečano otvaranje novog mesta za izlaske "LaFaiette - Cuisine Cabaret Club", uz DJ MUKI iz Londona, 13. i 14. decembra, s pocetkom u 21 h.

SPECIJALNI GOST: STAR DJ SACHA MÜKI - (Cannes / London / Ibiza) - Rođen i odrastao u Cannes-u, na Azurnoj obali. Njegova svetska karijera počela je  bas tu, u čuvenom klubu Palais  2007. godine, gde je godinama bio resident.  Od  tada njegova popularnost raste iz godine u godinu i nastupa na najznačajnijim otvaranjima i velikim festivalima širom sveta putujući u Meksiko, Kinu, Vijetnam, Rusiju, Libanon, Španiju, Grčku, SAD .. više od 25 različitih zemalja. Neverovatno uticajan, MÜkijev stil je izvanredan spoj elektronike, melodične house & techno muzike, indie dance & italo disco ritmova. U bogatoj , profesionalnoj karijeri,nastupao je sa velikim dj zvezdama, kao što su AME, CARL COX, SOLOMUN, LUCIANO, BLACK COFFEE, BLONDISH, GUI GERBER, RAMPA i mnogim, mnogim drugima.

Svakog vikenda, uz večeru, poznati koreografi sa svojim talentovanim umetnicima izvode spektakularan kabaretski šou na pozornici stvarajući nezaboravne trenutke vama i vašem društvu.

PROVEDITE VEČERI U „LAFAIETTE“ - u : Ručajte sa stilom - rezervišite večeru i predstavu
EXTRA: specijalni gost: star DJ MUKI - Cannes / London / Ibiza
DRESS CODE: Elegant & chic
GRAND OPENING NIGHTS: 13. i 14. decembar, u 21 h

REZERVACIJE:
TEL:  +38 1 60 1111 211
MAIL: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..