Jelen-FreshPravom letnjom žurkom u klubu “Time Out”, na Adi Ciganliji koja je okupila brojne Beograđane i poznate ličnosti iz javnog i društvenog života, Apatinska pivara predstavila je jedino domaće pivo sa ukusom limuna - Jelen Fresh Limun!

 

U potrazi za pravim osveženjem, nedeljno popodne na «Beogradskom moru», u drustvu svojih prijatelja, proveli su Aleksa Jelić, Milos Milovanovic, Branko Veselinovic, Marina Kotevski,  Marko Janković i Olja Crnogorac sa manekenkama iz svoje agencije «Only One Model Agency». Svi okupljeni u prijatnom ambijentu kluba Time Out imali su prilike da se oprobaju u igrama u loptama po vodi, kao jos jedan nacin da se osveze u vrelom letnjem danu.

 

Za odabir najaktuelnijih letnjih hitova, uz čije ritmove se „đuskalo“ i nadmetalo u igrama u loptama na vodi, pobrinula se ekipa TDI radija, predvođena Predragom Popovićem, poznatijim kao MC Pop.

 

“Apatinska pivara nastavlja sa inovacijama prateći savremene trendove u pivarskoj industriji i osluškujući želje i potrebe potrošača. Pred nama je jedino domaće osvežavajuće pivo sa ukusom limuna, Jelen Fresh Limun. Ovaj proizvod ima prepoznatljiv  ukus Jelen Piva, a u kombinaciji sa limunom i sniženim procentom alkohola, idealno je pivsko oveženje za sve koji su spremni da probaju nešto novo.”, rekla je Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo

 

Jelen Fresh Limun odlikuje smanjena gorčina, nizak procenat alkohola od samo 2% i lagana, osvežavajuća nota svežeg limunovog soka. Odličan je izbor za sve ljubitelje piva tokom vrelih letnjih dana. Jelen Fresh Limun je pravi izbor za totalno osveženje u svakom trenutku. Dostupan je potrošačima širom Srbije u neprovatnoj flaši 0.33L i povratnoj 0.5l, kao i u limenci od 0.5l.

 

Jelen Fresh, totalno osveženje za ReFresh-ovanje letnjih dana i noći!

 

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..