Resize_of_little-bay-1Ako se kao merilo uzme odnos cene i kvaliteta, Little Bay je definitivno jedan od najboljih beogradskih restorana.

 

Ovaj restoran je deo poznatog Britanskog lanca i u svom meniju ima zaista unikatna jela, koja ne možete naći u drugim mestima u Beogradu. Usluga je veoma dobra, a o lokaciji ne moramo ni da pričamo - restoran se nalazi odmah ispod Trga Republike, u najužem gradskom jezgru.

Ukoliko niste ljubitelj mesa, neka od jela koja bismo izdvojili su izvanredno spremljen filet od lista i lososa, kao i profiterole sa plodovima mora. Verujte da ćete zaista osetiti zadovoljstvo posle ovog ukusnog, a u isto vreme pristupačnog obroka. Ako pak volite malo jaču hranu, restoran Little Bay nudi mnoštvo originalnih i jedinstvenih ukusa počevši od pileće džigerice i pirea od celera, sve do goveđeg carpaccia i naravno specijaliteta - jagnjetine sa plavim patlidžanom i grilovanog povrća. Kao poslasticu možete izabrati beli čokoladni muss sa sirupom od jagode - jedan od najboljih dezerta koje smo probali u Beogradu. Cene u ovom restoranu su zaista niske i za 3 do 6 Eura mozete se pošteno najesti, što Little Bay čini jednim od jeftinijih restorana u Beogradu. Ako se nađete u centru - definitivo posetite ovo mesto jer se nećete pokajati!

<<  Februar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
   

Putopisi, Intervjui..