Prvi restoran u lancu MOON, MOON Sushi Bar u Makedonskoj 31 je savremeni restoran idealan za poslovne sastanke, ručak sa porodicom ili druženje sa prijateljima. Za Dan zaljubljenih otvorena je specijalna ponuda za samo 2222 dinara. U meniju se nalaze: rajska rolnica, dragon rolnica, kalifornijska rolnica, tople prolećne rolnice i thai salata, pikantna šargarepa salata i čokoladni kolač za kraj. Uz Slogan "Podeli s ljubavlju", želja je da provedete praznik uz voljenu osobu i u prijatnom raspoloženju.

 

Ukusni suši, maki, supe, jakitori, terijaki i salate, kao i izbor izuzetnih predjela, svakodnevno pripremaju vrhunski kuvari koristeći sveže sastojke najboljeg kvaliteta. Poput vrhunskih restorana ovog tipa širom sveta, jedinstveni koncept kombinuje japansku kuhinju i internacionalna jela u mnoštvo inovativnih recepata, a izbor vina i koktela na karti pića prati ponudu jela! Izbor muzike u MOON Sushi Bar-u prati ostale sadržaje – playlista je bazirana na chill/lounge/jazzy zvuku. Ambijent MOON Sushi Bar-a kreiran je da Vam pruži osećaj uživanja, bilo da ručate, večerate ili jednostavno uživate u popodnevnoj šoljici čaja.

 

Otvoren 2009.godine, MOON Sushi Bar u Makedonskoj ulici 30 (EuroCentar) je za vrlo kratko vreme zauzeo prvo mesto u pripremi japanske i fusion hrane. MOON je, takođe, prvi restoran u Beogradu koji u svojoj ponudi ima originalna jela kakva su Spring i Dugine rolnice i Maki Rukola, a poseban specijalitet predstavljaju japanske nudle i tajlandski pirinač kao i izbor tradicionalnih japanskih jela!

 

MOON je brend specijalizovan za japansku i fusion hranu. Našu ponudu čini originalna kombinacija tradicionalne japanske i savremene internacionalne kuhinje. MOON je mesto gde ćete osetiti lepotu ‘zemlje izlazećeg sunca’, mesto gde ćete osetiti ukuse ove daleke carevine i probuditi duh željan novih osvajanja. Okosnicu poslovne filozofije MOON-a čine kvalitet, najviši nivo usluge i kreativnost. MOON (na japanskom “kapija”) Vaš je beogradski prolaz ka najzdravijim i najzanimljivijim specijalitetima inspirisanih japanskom gastronomijom. Kao spoj tradicionalnog i modernog, orijentalnog i evropskog, MOON vam pruža priliku da u restoranu ili u udobnosti svog doma probate neke od egzotičnih specijaliteta na meniju.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..