Povodom specijalne projekcije filma “Slotera Nika za predsednika”, Rob Stjuart dolazi u Beograd da zajedno sa ekipom filma i svojim prijateljima koje je stekao prilikom prve posete Srbiji pogleda film u bioskopu Cineplex Delta City 12.novembra sa početkom u 20h. “Slotera Nika za predsednika”je filmska priča o putovanju glumca Roba Stjuarta u Srbiju.

 

To je priča o ljudskoj toplini koju je osetio svuda, od ulice, preko medija do punk rok benda, Atheist Rap koji mu je ispunio dečački san da svira na rok koncertu. Boraveći nekoliko dana u Srbiji, zasadio je i drvo prijateljstva u Žarkovu, delu Beograda u kojem je sve počelo.

 

Film “Slotera Nika za predsednika” je dobio prvu nagradu na Zagreb Film Festivalu u kategoriji najbolji dokumentarni film.

Trejler filma 

Mediji će imati priliku da ispred samog bioskopa uzmu izjavu od Rob Stjuarta pred početak kao i posle projekcije filma. Početak projekcije takođe ćete moći da snimite u sali.  Posle projekcije Rob Stuart će se pokloniti i obratiti publici u sali.   

Karte za specijalnu projekciju filma 12. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City su u prodaji i broj mesta je ograničen. Obožavaoci Nika Slotera mogu da osvoje besplatne karte za pomenutu projekciju, učestovovanjem u kvizu znanja Naxi radija.

 

Molim vas da svoje prisustvo na događaju potvrdite do petka, 08. novembra odgovorom na ovaj email.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..