Pozivamo Vas na predavanje Marka Čkonjevića, filmskog menadžera, na temu:  „Distribucija filmova: Od obezbeđivanja prava za prikazivanje do premijere”,  koje će se održati u utorak, 22.10.2013. u 11 časova u UK Parobrod , Kapetan Mišina 6a.


Biće  predstavljeni najnoviji podaci za 2013. godinu o tržištu filmova u Srbiji: koji je životni ciklus jednog filma u bioskopima, koji su filmovi bili najgledaniji do oktobra 2013. i koliko je filmova bilo prikazano u bioskopima.  Predavanje će biti održano kao deo projekta „Budi Coolturan“.

 

Marko Čkonjević je CMO (Chief marketing Officer) u MCF- Megacom film-u. Radio je preko 19 godina u različitim branšama, od marketinga preko prodaje, promocije, odnosima sa javnošću pa sve do medija. Trenutno je angažovan kao teritory manager za distribuciju filmova holivudskog studija 20th Century Fox ali je zadužen i za nadzor i kreiranje strategija, marketing planova i planiranje budžeta za reklamiranje i promociju filmova ali i festivala kao sto su  Kids fest i Festival autorskog filma.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..