Premijera filma 14. avgusta u multipleksu „Kolosej“ - Povodom premijere filma „Persi Džekson – More čudovišta“ MCF MegaCom Film sa partnerima organizuje nagradni konkurs koji učesnike i učesnice može odvesti na uzbudljivo putovanje na Grof Drakula turu.

 

Jedan od tuševa na popularnom gradskom kupalištu, Adi Ciganliji, pretvoren je u „Persi Džekson“ tuš. Pronađite ovaj tuš, koji se nalazi blizu Bungee jumping centra na Adi i fotografišite svoju „Persi Džekson“ scenu, te fotografije pošaljite na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Fotografije će biti postavljene na FB strani Naxi radija, www.facebook.com/naxiradio.

Najkreativnija fotografija, koju će izabrati žiri sastavljen od zaposlenih u „MCF Megacom Filmu“ i Naxi radiju, osvaja putovanje na Grof Drakula turu agencije „Robinson“. Druga nagrada je komplet romana iz serijala „Persi Džekson – Bogovi Olimpa“, čiji je izdavač „Stylos Art“. Još troje autora fotografija dobiće na poklon po jedan roman iz „Persi Džekson“ serijala, a svih pet autora najkreativnijih fotografija dobiće na poklon i ulaznice za premijeru filma.

Proglašenje pobednika i dodela nagrade zakazana je na premijeri filma „Persi Džekson – More čudovišta“, 14. avgusta u 19h u multipleksu „Kolosej“.

Više o konkursu na adresama www.naxi.rs i www.mcf.rs.

„Persi Džekson - More čudovišta“ od 15. avgusta biće na redovnom bioskopskom repertoaru. Ova uzbudljiva avantura predstavlja nastavak filma „Persi Džekson - Kradljivac munje“ iz 2010. godine.

„Persi Džekson - More čudovišta“ bavi se avanturama mladog poluboga Persija, Posejdonovog sina, na epskom putovanju ostvarenja njegove sudbine. Svet bogova sada je na rubu propasti. Persi u društvu prijatelja kreće na put u More čudovišta kako bi pronašao Zlatno runo i spasio svet. Prolazeći kroz vode Mora čudovišta, kojih nema ni na jednoj mapi (ljudima poznatim kao Bermudski trougao), oni se bore sa zastrašujućim bićima, zombijima i vrhunskim zlom.

Film „Persi Džekson - More čudovišta“ je adaptacija bestselera pisca Rika Riordana. Druga od pet knjiga u Riordanovom serijalu „Persi Džekson i bogovi Olimpa“ objavljena je 2006. godine. Autor, koji je predavao grčku mitologiju u srednjoj školi, došao je na ideju za prvu knjigu o Persiju Džeksonu nakon što je svom sinu pred spavanje čitao sage o drevnim grčkim herojima.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..