U okviru manifestacije „Rashladite se uz vruće FILMSKOG LETA u Art bioskopu Museumu“ naredne nedelje prikazivaće se dva nemačka filma: porodični avanturistički film „VUK“ za generacije od 7-77 sodina i višestruko nagradjivana britanska horor  komedija „Harold postaje zombi“.

 

Termini prikazivanja filma VUK su: 29,31. jul  i  2. i 4. avgust2013. godine.
Termini prikazivanja filma HAROLD POSTAJE ZOMBI su 30 jul i 01. i 03. avgust 2013. godine.

 

Sve projekcije počinju u 20 sati.

 

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Art bioskopa svaki dan od 19,00 časova ili na celodnevnoj blagajni TICKETLINE (ugao Kraljevića Marka i Gavrila Principa).

VUK / WOLF

Švedska - porodični avanturistički

reditelj/director: Daniel Alfredson
Uloge: Peter Stormare, Robin Lundberg, Rolf Degerlund, Marie Delleskog, Gustav Kling

 

Nejpa ima neizmerno poštovanje prema svome stricu Klemensu, usavljenom čoveku koji u teškom vremenu posle gubitka svoga, brine os tadu irvasa svog brata. Klemens živi po pravilima prirode u skladu sa promenama godišnjih doba. Nejpa bi želeo da nastavi tradiciju svoga strica, ali roditelji vrše pritisak na njega da se okane ovog nestvarnog života.Kada vuk nemilosrdno napadne irvase Nejpa i Klemens će krenuti u obračun sa njim, neobazirući se na kršenje zakona. Kada nastanu problemi, Klemens će učiniti sve da zaštiti svog nećaka o zakonskih konsekvenci.

HAROLD POSTAJE ZOMBI

Velika Britanija - zombi horor komedija
Reditelj: Keith Wright
Uloge: Stan Rowe, Sarah Spencer, Andy Pandini, Phil Gascoyne, Lee Thompson


Harold je prva žrtva nove bolesti koja ga polako pretvara u zombija. Njegova usamljenost biva uzdrmana kada se pojavi živahna medicinska sestra, Peni, koju šalju da ublaži njegovu ukočenost. Njene tehnike masaže mnogo pomažu Haroldu i njih dvoje postaju bliski prijatelji, otkrivajući neočekivanu sreću. Ali, uskoro, Haroldu se stanje pogoršava i grupa nasilnika se okreće protiv zombija, počinju goniti Harold i Peni, što njih dvoje čini plenom smrtonosnog lova. „Harold postaje zombi“ je jedinstvena gorka komedija i priča koja će vam pokazati zombije na sasvim novi način.


Festivali: London, Strazbur, Lund, Sidnej

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..