Popularna pevačica pozajmiće glas animiranom liku kom u originalnoj postavi glas daje Bijonse. Aleksandra Radović pozajmiće glas kraljici Tari, jednom od glavnih likova u filmu "Čuvari tajnog kraljevstva", koji u domaće bioskope stiže 23. maja. U originalnoj postavi kraljici je glas pozajmila Bijonse Nouls, američka pop diva.

 

Aleksandri ovo nije prvo učešće u sinhronizaciji, ona je već pozajmila glas u filmu "Alvin i veverice - urnebesni brodolom", a za srpsku verziju filma "Kralj lavova" otpevala je poznatu naslovnu numeru "Životni krug".  

 

"Uvek se radujem novim izazovima i saradnji sa ljudima iz sveta filma. Drago mi je što sam ponovo dobila šansu da učestvujem u nečemu drugačijem od onoga što inače radim, i daću sve od sebe da budem upola dobra kao Bijonse u ulozi koja mi je dodeljena. Tvorci "Ledenog doba" su pripremili sjajnu novu avanturu i jedva čekam da u nju uplovim," rekla je Aleksandra povodom nove filmske uloge.

 

Kompjuterski animirana avantura autora blokbastera „Ledeno doba“ i „Rio“ - "Čuvari tajnog kraljevstva",  predstaviće skriveni svet kakav do sada nismo videli, a u borbi koja se odvija svuda oko nas, suprotstavljene su sile dobra, koje štite prirodu, i sile zla koje žele da je unište. Jedna tinejdžerka iznenada dospeva u tajni univerzum koji naseljavaju zabavni i jedinstveni junaci. Ona mora da udruži snage sa njima kako bi sačuvali njihov i naš svet.

 

Da podsetimo, junacima filma glasove su pozajmili i Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Marko Živić, Dragan Vujić i Aleksandar Srećković Kubura.

 

Prvi sinhronizovani trejler možete pogledati na sledećoj adresi: OVDE

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..