Distributerska kuća MCF MegaCom Film i multipleks "Kolosej" ugostiće mališane iz Svratišta i Prihvatilišta za decu na ekskluzivnoj, pretpremijernoj projekciji filma "Kruds", 16. marta u 13h.

 

Deca će imati prilike da se druže sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, da se oprobaju u pećinskom slikarstvu u radionici Dečijeg kluba Narodnog muzeja i da uživaju u Happy Meal obrocima koje će im obezbediti McDonald's restoran u Food Court-u Ušće Shopping Center-a. Uz Happy Meal obrok u McDonald’s restoranima, od danas su u ponudi igračke junaka filma "Kruds".

 

Film "Kruds" će pretpremijerno biti prikazan od 16. i 17. marta. Novo ostvarenje autora filmova "Madagaskar" i "Kako da dresirate svog zmaja" prati preistorijsku porodicu koju pomeranje kontinenata primora da krene u osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela.

 

Junacima filma glasove su pozajmili dobro poznati glumci: Dragan Vujić, Ivana Popović, Marko Janketić, Đurđija Cvetić, Stevan Piale i Vesna Paštrović, a studio „Dreamworks Animation“ objavio je da je ova verzija sinhornizacije među najboljima od preko 50 različitih jezičkih verzija nove 3D avanture.

 

Tokom pretpremijernog vikenda, publika u Beogradu i Novom Sadu će imati prilike da se druži sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji, ali i da uživa u zabavnim aktivnostima koje tematski prate film. 16. marta glumci će se predstaviti publici u beogradskim bioskopima "Kolosej" od 12h, "Cineplexx Delta City" od 13:30h i "Roda Cineplex" od 15:30h, dok će se novosadskoj publici glumci predstaviti u nedelju, u bioskopu Arena Cineplex od 13h.

 

U subotu, 16. marta od 12 do 14h mališani će moći bolje da upoznaju preistorijsku eru u kojoj žive Krudsi, kroz radionicu pećinskog slikarstva u Cinema cafe-u bioskopa Kolosej. Ovu radionicu, kao i izložbu pećinskih crteža, koja će trajati do 23. marta, prirediće Dečiji klub Narodnog muzeja.

 

U nedelju, 17. marta, od 14 do 16h u Food Court-u Ušće shopping centra, najmlađi će moći da učestvuju u Kruds školicama i osvoje sjajne nagrade iz filma. Osim glumaca iz filma, društvo će im praviti i profesionalni tim animatora iz Centra za animaciju dece "Čigra igra".

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..