Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da triler "LET" (FLIGHT), posle premijernog prikazivanja na ovogodišnjem FEST-u,  od četvrtka, 14. marta, stiže i na redovne repertoare naših bioskopa. Oskarovac Denzel Vašington nalazi se u dramatičnoj ulozi Vipa Vitakera, poročnog, ali izuzetno veštog pilota koji uspeva da spusti na zemlju avion osuđen na propast i time spasi 96 života, od ukupno 102 osobe u avionu. Vip je junak za američku javnost i za medije.

 

Ipak, njegov život je haos pun kontradiktornosti, poroka i loših odluka. Vašington je bio uspešan u ulogama policajaca, detektiva, advokata, oficira na nuklearnoj podmornici i konduktera u metrou. S filmom „LET“, u svoju prebogatu „biografiju“ dodao je sebe kao pilota.

 

„Bilo je veoma zabavno gledati Denzela. Prosto ne možete da poverujete kada ga vidite kako izvodi. Njegov genije posebno dolazi do izražaja u scenama gde mu ne vidite lice, a ipak vas pogađa njegova patnja. On zaista jeste jedan od najvećih glumaca koji danas postoje. Rad s njim na ovoj ulozi je ostvarenje sna“ kaže Zemekis.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..