Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se premijera dugo očekivanog filma "OZ VELIKI I MOĆNI" održati u subotu, 2. marta u 17h, u bioskopu Cineplexx Delta City. Karte za ovaj vizuelni 3D spektakl su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City. Požurite i rezervišite svoja mesta na vreme, pogledajte među prvima film u kome će uživati cela porodica!

 

Pozivamo sve dečake i devojčice, mame i tate, da posete kreativne radionice koje će biti organizovane u okviru Porodičnog vikenda u bioskopu Cineplexx Delta City.


Pripremili smo interesantne aktivnosti za najmlađe posetioce, inspirisane najnovijim filmom iz Dizni studija "OZ VELIKI I MOĆNI"  (lavirinte, maske, igre memorije itd).
 
Za vreme Porodičnog vikenda u svim bioskopima Cineplexx i Vilin Grad biće organizovan zabavni program, a Porodični meni biće po specijalnoj ceni.
 
Film "OZ VELIKI I MOĆNI" stiže na redovne repertoare ostalih bioskopa od četvrtka, 7. marta.

 

Diznijeva fantastična avantura „Oz veliki i moćni“, u režiji Sema Raimija govori o poreklu dobro poznatog lika Čarobnjaka iz Oza, koga je stvorio L. Frenk Baum. Kad Oskar Digs (Džejms Franko), sitni cirkuski mađioničar sumnjivog morala, bude bačen iz prašnjavog Kanzasa u živopisnu zemlju Oz, misliće da je dobio premiju – slava i bogatstvo su mu na dohvat ruke – sve dok ne upozna tri veštice, Teodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rejčel Vajs) i Glindu (Mišel Vilijams), koje nisu ubeđene da je baš on taj veliki čarobnjak koga su svi očekivali. Kada nevoljno bude uvučen u probleme koji muče zemlju Oz i njene stanovnike, Oskar će morati da otkrije ko je dobar, a ko zao pre nego što bude prekasno. Uz pomoć magičnih veština, iluzije i promućurnosti, pa čak i malo čarobnjaštva, Oskar će se pretvoriti ne samo u velikog i moćnog čarobnjaka iz Oza već i u bolju osobu.
 
 
Trejler filma možete pogledati na sledećem linku: OVDE
 

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..