M-029movie49Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će premijera "najbezobraznije komedije" ove godine, pod nazivom "FILM 43" (MOVIE 43) biti održana 23. januara u bioskopu Kolosej, sa početkom u 20.30h.


Sadržaj: Iz otkačenih umova producenata Pitera Farelija (“Sedam dana slobode”, “Plitki Hal”) i Čarlsa Veslera (“Ima nešto u vezi sa Meri”, “Glupan i tupan”) dolazi FILM 43 – otkačena komedija o više različitih priča u kojima glume neka od najvećih imena Holivuda. Film 43 nije za one koji se lako uvrede i sadrži neverovatne, ponekad šokantno uznemirujuće, ali uvek zabavne, povezane priče koje ćete morati da pogledate da biste mogli da poverujete.

 

Režija: Elizabeth Banks, Peter Farrelly,...
Uloge: Emma Stone, Gerard Butler, Hugh Jackman, Elizabeth Banks, Halle Berry, Kate Winslet, Naomi Watts, Anna Faris, Josh Duhamel, Richard Gere, Uma Thurman...


Žanr: Komedija
Scenario: Steve Baker
Studio: Lionsgate

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će premijera "najbezobraznije komedije" ove godine, pod nazivom "FILM 43" (MOVIE 43) biti održana 23. januara u bioskopu Kolosej, sa početkom u 20.30h.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..