bornTaramount film vam je u narednom periodu pripremio sledeće naslove: BORNOVO NASLEĐE (THE BOURNE LEGACY) u bioskopima od 23. avgusta, HRABRA MERIDA (BRAVE) u bioskopima od 6. septembra & MEDA (TED) u bioskopima od 13. septembra.

 

BORNOVO NASLEĐE (THE BOURNE LEGACY)
Premijerno 22. avgusta u bioskopima Cineplexx
U bioskopima od 23. avgusta 2012.

Režija: Tony Gilroy
Uloge: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Albert Finney, Joan Allen, Scott Glenn...
Žanr: akcioni triler
Scenario: Tony Gilroy i Dan Gilroy
Studio: Universal

Sadržaj: Tvorac priče koji stoji iza serijala o Bornu, Toni Gilroj, režira novo poglavlje ove izuzetno popularne špijunske franšize koja je zaradila skoro milijardu dolara na svetskim blagajnama – BORNOVO NASLEĐE. Scenarista i reditelj proširuje Bornov svet koji je stvorio Robert Ladlam originalnom pričom koja nas upoznaje sa novim junakom (Džeremi Rener) čije će „život ili smrt“ situacije biti pokrenute dešavanjima iz prva tri dela filma.
U filmu „Bornovo nasleđe“, Reneru se pridružuje još novih likova koje tumače: Rejčel Vajs, Edvard Norton, Stejsi Kič i Oskar Ajzak, a svoje uloge iz prethodnih delova ponavljaju: Alber Fini, Džoan Alen, Dejvid Stratern i Skot Glen.

 

 


 

HRABRA MERIDA (BRAVE)
Premijerno 1. septembra u bioskopu Kolosej
U bioskopima od 6. septembra 2012.
I SINHRONIZOVANO I TITLOVANO I U 3D-u!

Režija: Mark Andrews i Brenda Chapman/Jana Maričić
Uloge:    Kelly Mackdonald, Emma Thompson, Billy Connolly, Julie Walters,... (Milena Moravčević, Vesna Stanković, Gorica Popović, Nenad Ćirić Ćira, Slobodan Beštić, Dragan Vujić Vujke, Branislav Platiša, i specijalni gost Ognjen Amidžić)
Žanr: Animirana komedija
Studio: Disney/Pixar

 

merida


Sadržaj: Još od davnih vremena, priče o epskim bitkama i mističnim legendama su se prenosile s generacije na generaciju preko brdovitih predela Škotske. U „Hrabroj Meridi“ nova priča će se pridružiti predanju kad se hrabra Merida (glas joj pozajmljuje Keli Mekdonald/Milena Moravčević) suprotstavi tradiciji, sudbini i najstrašnijim zverima.
Merida je odlična streličarka i plahovita ćerka kralja Fergusa (Bili Konoli/Nenad Ćirić Ćira) i kraljice Elinor (Ema Tomson/Vesna Stanković). Odlučna u tome da sama kroji svoj život, Merida će se oglušiti o drevni običaj koga bučni lordovi smatraju svetinjom: ogromni lord Mekgafin (Kevin Mekid/Branislav Platiša), nabusiti lord Mekintoš (Kreg Ferguson/Dragan Vujić Vujke) i svadljivi lord Dingval (Robi Koltrejn/Slobodan Beštić). Meridini postupci će nenamerno pokrenuti haos i ljutnju u kraljevstvu, a kad bude potražila pomoć od ekscentrične mudre žene (Džuli Volters/Gorica Popović), ostvariće joj se zlosrećna želja. Opasnost koja sledi primoraće Meridu da otkrije značenje prave hrabrosti kako bi poništila strašnu kletvu pre nego što bude prekasno.


 

 

MEDA (TED)
U bioskopima od 13. septembra

Scenario i režija: Seth MacFarlane
Uloge: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Joel McHale i Seth MacFarlane kao Ted
Žanr: komedija
Studio: Universal

 

meda

 

Tvorac animirane serije „Family Guy“, Set Mekfarlan donosi svoj prepoznatljiv humor koji pomera granice po prvi put na veliko platno. On se našao u ulozi scenariste, reditelja i pozajmljuje glas glavnom junaku Tedu u filmu „Meda“. U ovoj urnebesnoj komediji koja je kombinacija igranog filma i kompjuterske animacije, on priča priču Džona Beneta (Mark Valberg), odraslog čoveka koji mora da reši pitanje voljenog plišanog mede koji je oživeo kao posledica dečije želje... i od tad odbija da se odvoji od njega.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..