The-Wolf-Man-1567Benisio Del Toro, Antoni Hopkins, Emili Blant i Hugu Viving zvezde su novog horora u režiji Džoa Džonstona koji će u bioskopima biti od decembra, a 20. avgusta je predstavljen i prvi trejler ovog ostvarenja.


„Vukodlak“ vraća mit o ukletom čoveku svom iskonskom poreklu. Oskarovac Benisio Del Toro igra Lorensa Talbota, ukletog plemića koji se vraća na porodično imanje posle nestanka njegovog brata. Ponovo udružen sa otuđenim ocem (oskarovac Entoni Hopkins), Talbot kreće u potragu za bratom...a razotkriva svoju užasavajuću sudbinu.

Detinjstvo Lorensa Talbota se prekinulo one noći kad mu je majka umrla. Kad je napustio uspavano viktorijansko seoce, Blekmur, proveo je decenije pokušavajući da se oporavi i da zaboravi. Ali kada ga verenica njegovog brata, Gven Konlif (Emili Blant) pronađe i zamoli da joj pomogne da nađu njenu izgubljenu ljubav, Talbot se vraća kući kako bi se pridružio potrazi. On će saznati da nešto neverovatne snage i neutoljive želje za krvlju ubija seljane, i da je sumnjičavi inspektor iz Skotland Jarda po imenu Aberlin (Hjugo Viving) došao to da istraži.

Dok bude odgonetao krvavu zagonetku, čuće za kletvu iz davnina koja ožalošćene pretvara u vukodlake kad je pun mesec. Sada, ako ima ikakve šanse da prekine pokolj i zaštiti ženu koju je zavoleo, Talbot će morati da uništi opako stvorenje koje živi u šumama koje okružuju Blekmur. Ali dok bude lovio zastrašujuću zver, običan čovek sa izmučenom prošlošću će otkriti primitivnu stranu sebe...onu za koju nije ni mogao da pretpostavi da postoji.

<<  Oktobar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..