Leto je za nove doživljaje i dobre vibracije. Leto je druženje i osveženje, a Cineplexx bioskopi te pozivaju upravo na to. Izaberi neki od aktuelnih filmova sa repertoara, zavali se u udobna sedišta klimatizovanih sala, i ovog leta uživaj u holivudskim ostvarenjima na velikom platnu uz hladno iznenađenje koje smo pripremili za sve goste. Tokom jula i avgusta, svakog utorka u svim Cineplexx bioskopima, uz sniženu cenu ulaznice imaš i priliku da se dodatno rashladiš uz besplatan Lemonade Tube sok. Ovo je pravi period da iskoristiš bioskopski dan u Cineplexxu i uživaš dodatno u besplatnim i osvežavajućim ukusima limuna i limun-mandarine. Više informacija potražite na cineplexx.rs.

„U mojoj glavi 2“ je film koji važi za „najemotivniji“ i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima. Drugi deo priče o emocijama devojčice Rajli se nastavlja tačno tamo gde je prethodni deo stao – pred njen ulazak u pubertet. Bez obzira na to koliko imate godina, poistovetićete se sa Rajli i njenim dilemama koje nastaju kada se pojave novi likovi i nove emocije. Osim toga, naše najmlađe posetioce očekuje i novi nastavak serijala o Malcima i Gruu – „Grozan ja 4“! Dolaskom novih zlikovaca, Gru i njegova porodica više nisu sigurni, a u njihovu zaštitu staju MEGA Malci – Malci sa supermoćima! Uz ova dva animirana filma, odlično vreme sa porodicom je zagarantovano, a Cineplexx bioskopi su najbolje mesto za to.

Za ljubitelje romantičnih filmova, Cineplexx sprema čak dva naslova koji će biti idealni za izlazak sa prijateljicama. Prvi nam stiže „Odvedi me na mesec“ 11. jula, i donosi nam sjajnu priču o sletanju na mesec, marketinškim strategijama, i ljubavi koja se neočekivano rađa između glavnih likova. Glumačku ekipu predvode miljenici ženske publike – Čening Tejtum i Skarlet Džohanson, a pored njih, tu su i Vudi Harelson, Rej Romano i Ana Garsija. Nakon toga, 8. avgusta, stiže nam ekranizacija romana „Sa nama se završava“ autorke Kolin Huver, koji važi za jedan od prvih #BookTok hitova. Fantastična Blejk Lajvli je Lili Blum, glavna junakinja ove priče, a njeno srce je rastrzano između Rajla (Džastin Baldoni) i Atlasa (Brendon Sklenar). Šta se desi kada ljubav postane toksična? Da li je zaista prva ljubav najjača? Odgovore potražite u Cineplexx bioskopima!

Film koji će obeležiti leto je definitivno i „Dedpul i Vulverin“ – treći nastavak priče o Marvelovom anti-heroju koji je osvojio srca gledalaca širom planete. „Dedpul i Vulverin“ stižu u sve Cineplexx bioskope u ponoć, između 23. i 24. jula, a Rajan Renolds i Hju Džekmen pobrinuli su se da i ovaj film bude spektakularan! Kupite ulaznice na vreme, i ne propustite priliku da gledate ovaj nespojivi dvojac u akciji.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..