„CineKviz“, održan je 31. maja pod otvorenim nebom u Beogradu, na “rooftopu” bioskopa CineStar (Ada Mall). Prijavljeni timovi pokazali su kako se pravi odlična atmosfera uz sjajno znanje, zajedno sa najpopularnijim “filmskim zvezdama” koje su sedele pored njih. Kvizovi su sve popularniji oblik zabave širom sveta, prikazani u mnogim serijama i filmovima, gde učesnici mogu da pokažu svoje znanje i osvoje nagrade, ali pre svega mogu dobro da se zabave sa prijateljima. – “CineKviz” večeri se održavaju petkom od 20h, naredni datumi zakazani su za 14. jun i 12. jul.  Rezervacija mesta moguća je na broj telefona: +381 64 1260998.

Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja i iznosi 320 dinara – u šta su uključene i male slane kokice.

Pored kvizova, nastavljaju se “Letnji Vibe” događaji na terasi bioskopa CineStar: Salsa večeri i  Movies & Bar. “Salsa večeri” zakazane su za sledeće datume: 8. jun,15. jun , 22. jun, 29. jun, 6. jul, 13. jul, 20. jul, 27. jul, od 20h do ponoći. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja i iznosi 400 dinara,  u šta je uključena i jedna konzumacija pića iz ponude u baru. Posetioci bioskopa  koji kupe ulaznicu za bilo koji film tog dana, imaju slobodan ulaz na Salsa veče.

“Movies & Bar” ugođaj posetiocima omogućava playlistu inspirisanu muzikom iz 2000-ih, a uživanje u vinu i bioskopu moguće je: 7. juna, 14. juna, 28. juna, 5. jula, 19. jula i 26. jula u zanimljivom spoju filmova i pića.

Kompletan  program “Letnjeg vajba” nalazi se na linku >>

foto Marija Ristic

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..