Beograđane i posetioce Beograda očekuje nezaboravno leto pod zvezdama na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu: Rooftop CineStara u Ada Mallu. Spremni su zanimljivi novi događaji koji će leto pretvoriti u pravo osveženje: salsa večeri, kviz večeri, Movies & Bar i mnogi drugi. Otvaranje letnje sezone događaja -  “Letnji vibe” zakazano je za 24. maj u 20.00 uz prvo Salsa veče, kada posetioce očekuje ritam i strast kubanske muzike, bilo da je neko početnik ili iskusni plesač. Poseban užitak je ples i zabava  pod otvorenim nebom. Posle otvaranja, naredne Salsa večeri zakazane su za sledeće datume subotom: 15. jun , 22. jun, 29. jun, 6. jul, 13. jul, 20. jul, 27. jul, od 20.00 do ponoći. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan eventa i iznosi 400 dinara,  u šta je uključena i jedna konzumacija pića iz ponude u baru.

Posetioci bioskopa  koji kupe ulaznicu za bilo koji film tog dana, imaju slobodan ulaz na Salsa veče.

Kviz večeri su sve popularniji oblik zabave svuda u svetu gde učesnici mogu da pokažu svoje znanje i osvoje sjajne nagrade. Za „CineQuiz“ opšteg znanja potrebno je prijaviti svoj tim koji učestvuje u proveri znanja u različitim kategorijama, od filmskih zanimljivosti do opšte kulture. Zagarantovano je puno smeha, zabave i uzbudljive atmosfere. - CineKviz večeri se održavaju petkom od 20h: 31.maja, 21. juna, 12. jula. Potrebno je rezervisati mesta na broj telefona: +381 64 1260998. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja i iznosi 320 dinara – u šta su uključene i male slane kokice.

Movies & Bar ugođaj je spreman svakog dana na terasi sa jednim od najlepših pogleda na grad: 4. sprat – Rooftop CineStar u Ada Mall-u. Može se uživati u zanimljivom spoju filmova i pića na Movies & Bar večerima uz degustaciju po izboru, a zatim se mogu pogledati željeni filmovi u bioskopu. Idealno je za izlaske sa prijateljima ili voljenom osobom. Izdvajaju se filmski naslovi koji će oduševiti publiku ovog leta: “Furiosa: Pobesneli Maks Saga” od 22. maja pretpremijerno na CinePremiere večeri. Zatim “U mojoj glavi 2” od 13. juna, “Ezra” - prekrasna priča o autističnom dečaku i  njegovoj porodici sa Robertom de Nirom na čelu glumačke postave, “Bajkeri” u kome glumi Tom Hardi od 20. juna, a tu su još i filmovi “Grozan ja 4”, “Horizont” sa Kevin Kostnerom, “Tiho mesto – Dan prvi”, “Tornado 2” i “Ghost: Rite Here Rite Now”…

Više detalja na sajtu >>

Materijal: CineStar Cinemas

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..