Sve ljubitelje kvalitetnog bioskopskog doživljaja očekuje “Dan za 250 RSD” - posebna cena ulaznice (po 250 dinara) u subotu 20. aprila u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall) i Novom Sadu (Big) s tim da se dodaci za premium formate ne naplaćuju kao što su 4DX, 3D, LoveBox, VIP sedišta, Royal beds i slično. Ulaznice možete kupiti na blagajnama bioskopa i onlajn, a na raspolaganju su mnogi aktuelni filmski hitovi, među kojima su:  akcioni blokbaster sa Kirsten Danst “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, najnovija avantura “Isterivači duhova: Ledena pretnja”, sinhronizovan animirani film za decu “Nojeva barka: Mjuzikl avantura”, atraktivni “Monkey Man”, horor “Bezgrešna”, domaći filmovi “Za danas toliko”, “Poslednji strelac”, “Radnička klasa ide u pakao”, drame “Pogrešan spoj”, “Anatomija pada”, “Zbog tebe” i mnogi drugi. 

Spisak svih filmova i dodatni detalji mogu se naći na linku >>

Pored ovoga, CineStar u Srbiji organizuje najnoviji Porodični vikend 20. i 21. aprila, kada će na raspolaganju od 11.00 do 17.00 biti novi animirani hit „Nojeva barka: Mjuzikl avantura“ i facepainting za mališane od 11.00 – 13.00. Film ima zabavan i originalan pristup jednoj od najpoznatijih epskih priča svih vremena, sa kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova.

Dodatno se ističe akcija “Petak za bioskop” za projekcije u CineStaru Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin gde vam BIG centar poklanja drugu ulaznicu! Gratis ulaznice moguće je ostvariti samo putem kupovine na blagajnama bioskopa, a za aktuelni petak mogu se kupiti i u utorak, sredu i četvrtak.

Preporuka za gledaoce: najnoviji svetski hit “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj” u distribuciji Blitza. U pitanju je uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba. Radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio celu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim… Glavnu ulogu tumači Kirsten Danst, a film donosi studio A24, prepoznatljiv po svojim audio vizualnim dostignućima. Film trenutno ima 82% na Rotten Tomatoes!

Materijal: CineStar Cinemas Srbija

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..