Poseban bioskopski doživljaj,  CineFan, biće priređen 27. marta u CineStar bioskopima (Beograd - Ada Mall, Novi Sad – Big, Pančevo – Big, Zrenjanin – Big) uz pretpremijerno prikazivanje filma GODZILA X KONG: NOVO CARSTVO! Gledaoci će ekskluzivno moći da prate posebne akcije i uspon novog carstva u najboljim CineStar formatima – 4DX, eXtreme i RealD 3D. Ovo ostvarenje dublje istražuje istoriju ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Ostrva lobanja, otkrivajući mitsku bitku koja je pomogla da se oblikuju ova izvanredna bića i da se zauvek povežu sa čovečanstvom. Najsrećniji posetioci na poklon dobijaju plakat iz ograničene serije.

Za sve ljubitelje horora u četvrtak 21.3. organizuje se CineHorror veče u CineStar bioskopima uz film film BAGHEAD: GLAS MRTVIH.  U ovom ostvarenju mlada žena nasleđuje zapušteni pab i otkriva tamnu tajnu u njegovom podrumu. Na žalost, ne zna da će potpisivanjem ugovora postati neraskidivo povezana sa bićem koje obitava u podrumu paba, Bagheadom, stvorenjem koje može da menja oblik i pretvara se u mrtve. Na raspolaganju će biti STRAVA MENI kojim je moguće ostvariti popust od 50%. Ulaznice su u prodaji.

Akcioni triler ZEMLJA LOŠIH stiže u CineStar bioskope 21.3. Film prati elitni tim za spasavanje koji mora da ode iza neprijateljskih linija da bi spasio vrhunsku opremu i taoce. Akcija je zagarantovana svakog minuta filma, a u ovom akcionom ostvarenju glavne uloge tumače: Rasel Krou, Lijam Hemsvort i Milo Ventimilja.

U nastavku sezone Royal Opera House iz Londona, 26.3. na raspolaganju je prenos uživo opere “Madam Baterflaj” ekskluzivno u CineStar bioskopima Ada Mall Beograd i Big Novi Sad. Ovo je jedna od najdirljivijih Pučinijevih opera koja govori o nesrećnoj ljubavi, potresna priča u kojoj bezuslovna ljubav nije dovoljna za sreću. Nakon prvog čina CineStar posetioce časti penušavim vinom kako bi se maksimalno uživalo u ambijentu!

foto CineStar promo

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..