Karte za 52. međunarodni filmski festival FEST koji traje od 23. februara do 3. marta u prodaju su od 14. februara. Ljubitelje filma očeuje 10 dana festivala, kada će moći da vide 108 filmova četrdesetak zemalja, uz Glavni takmičarski program, filmove gledamo u okviru programskih celina Gala, Gala+, FEST masters, FEST fokus, FEST 52, Snoliki film, FEST anima, Doku FEST, ali i FEST klasik, FEST serija i FEST intro. Program FEST-a održavaće se na šest beogradskih lokacija u devet bioskopskih dvorana: mts Dvorani (sale 1 i 6), Domu omladine, Dvorani Kulturnog centra, Jugoslovenskoj kinoteci, Sinepleksu Ušće (sale 1 I 2) i Sinepleksu Galerija Beograd (sale 5 i 7).

FEST otvara film “Bartonova akademija”, koji je režirao Oskarovac Aleksander Pejn, a koji ima više nominacija za prestižnu nagradu Američke filmske akademije, dok će poslednju klapu na festival označiti 3. marta poslednji film Žarka Lauševića ”Ruski konzul” , koji je, prema romanu Vuka Draškovića, režirao Miroslav Lekić.

Cene ulaznica su 400 i 600 dinara, a za svečano otvaranje i zatvaranje po 1000 dinara. Ulaznice za FEST prodaju se na blagajnama gde se programi održavaju, kao i onlajn. Za filmove u MTS Dvorani ulaznice su dostupne na sajtu tickets.rs i Ticket Vision prodajnim mestima, (Cvetni trg, Bilet centar, TC Ušće) kao i na blagajni MTS dvorane svakog dana od 10 do 22.30 časa.

Za filmove u Dvorani kulturnog centra Beograda ulaznice su dostupne samo na blagajnite dvorane. Blagajna Dvorane kulturnog centra radi od 16h –21h, a u vreme festivala od 11.00h –23h.

Za filmove u Jugoslovenskoj kinoteci (Sala Makavejev) ulaznice su dostupne samo na blagajni te dvorane. Blagajna u Jugoslovenskoj kinotecido 23.02. radi od 10.00 do 16.00 i od 17.00 do 20.30 osim ponedeljkom kada blagajna neće raditi kao i za vreme državnih praznika. U vreme festivala radno vreme blagajne Jugoslovenske kinoteke je od 10.00 do 21.00.

Za filmove u Domu omladine ulaznice su dostupne na sajtu efinity.rs, mobilnoj aplikaciji Efinity, kao i na blagajnama: Štark Arene, TC Rajićeva I sprat, blagajni DOB-a svakog dana od 10h –22h osim nedelje. Na državni praznik, 15.02. radiće samo blagajna u TC Rajićeva, a u vreme FEST-a blagajna radi i nedeljom.

Za filmove ubioskopima Cineplexx Ušćei Cineplexx Galerija ulaznice se mogu nabaviti preko Cineplexx mobilne aplikacije, sajta cineplexxx.rs i na blagajnama Cineplexx bioskopa od 15 do 23 časa. Ulaznice za Cineplexx se mogu kupiti i van radnog vremena , na kioscima ispred bioskopa.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..