Bisokopski repertoar od 8. februara biće u znaku ljubavi, blokbastera i programa za dame.  CineStar bioskopi u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: BIG, Zrenjanin: BIG, Pančevo: BIG) biće pravo mesto za okupljanje dama na CineLady premijeri filma Divno venčanje (08. februara), a već od 09. februara vraća se na velika platna u limitiranom periodu blokbaster Dina (prvi deo) kao priprema za veliku premijeru dugo očekivanog nastavka Dina: drugi deo (28.02.). Za sve kojima nedostaje ženski izlazak CineStar je pripremio CineLady događaj 8. februara uz film Divno venčanje.

Film je nastavak napete ljubavne drame snimljene prema istoimenom romanu, a ova nova vrtoglava priča odvešće publiku u daleki i topli Meksiko. Osim filma, gledaoce očekuju piće dobrodošlice JP. Chenet i vredni pokloni za najsrećnije posetiteljke (Koozmetik, Sinergija, Čipka i teglica).



Spektakularna avantura Dina vraća se na velika platna u limitiranom periodu. Re-distribucija adaptacije prvog romana naučnofantastičnog klasika Dina  Franka Herberta dolazi u CineStar bioskope od 8. do 14. februara uoči dugo očekivanog nastavka Dina: drugi deo, koji stiže na redovni program krajem februara. Ulaznice su u prodaji.

U sredu 28.2. biće organizovana CinePremiere za  filmski spektakl godine Dina: drugi deo u premium formatima, 4DX i EXTREME, a najsrećnije posetioce očekuju pokloni iz filma i knjige ograničene serije!

Ljubav i bioskop idu uvek zajedno, a posebno od 08. do 14. februara u CineStar bisokopima uz LOVE BOX ili ljubavna sedišta, najbolje kokice u gradu i odličan film. LOVE BOX sedišta u CineStaru doživljaj čine privatnijim i opuštenijim, a bioskopsko iskustvo podižu na sasvim novi nivo. Svako LOVE BOX sedište ograđeno je sa svake strane od drugih sedišta, kako bi posetioci imali što veću privatnost. „Ljubavna sedišta“ zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane i idealna su mesta za sve koji žele veću prostranost za uživanje u filmu.

Na raspolaganju su odlični naslovi: SF avantura Dina, triler Milerova devojka, autobiografska priča Ferari, romantična komedija Divno venčanje, autobiografska priča o Džeju Ramadanovskom Nedelja.

Više detalja na linku >>

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..